Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Like Verdraaid op Facebook

Verdraaid

Dit evenement heeft al plaats gevonden!!

Wanneer?  

19 juni 2019

Waar?  

Groningen
Oosterstraat 13A
Groningen, Andere gemeente

Aanvang  

16:30 u

Einde  

22:00 u

Voorverkoop vanaf  

4 juni 2019

Ga naar de website: lekkerachterwerk.nl

Eventmanagers in spé introduceren een nieuw opvallend dinerspektakel in Achterwerk

4 juni 2019

GRONINGEN - Vijf studenten van de Hanzehogeschool in Groningen hebben een nieuw foodconcept ontwikkeld waarbij het creëren van een unieke experience voor de gast voorop staat. Het is een dinerspektakel waar de beleving achterstevoren en andersom beleefd zal worden!

Uiteraard wilt u tijdens het dineren ook een keer beginnen met het toetje. Want zeg nou zelf, dit is toch meestal het lekkerst? Echter kan het soms lastig zijn om bepaalde gewoontes en patronen te doorbreken en zo is het niet gebruikelijk om daadwerkelijk in een restaurant als eerst een toetje te bestellen. Tevens is het vaak zo dat de meeste restaurants (naast het lekkere eten) u geen unieke belevenis meegeven en kan het uit eten op lange termijn gaan vervelen.

Bent u toe aan iets nieuws? Hét dinerspektakel ‘VERDRAAID’ is dan zeker een goed alternatief. Zoals de naam eigenlijk al zegt, staat alles in het teken van VERDRAAID. Zo begint men met een (VERDRAAID) lekker toetje en eindigt men met het voorgerecht. Tevens zullen er bijzondere acts plaatsvinden op de avond om u een unieke experience te garanderen. Hint: paaldanseressen!

Belangrijk om te weten:
• Winst wordt gedoneerd aan de Voedselbank Groningen!
• Hét dinerspektakel vindt plaats op 19 juni in Achterwerk (Oosterstraat 13A, 9711 NN Groningen). Iedereen met een ticket is welkom!
• U kunt kiezen uit de eerste shift (16:30 tot 19:00) of uit de tweede shift (20:00 tot 22:00). Let op, er zijn maar 30 plekken per shift beschikbaar!

Om up-to-date te blijven van de ontwikkelingen neem dan een kijkje op de facebookpagina van VERDRAAID! https://www.facebook.com/events/392475124819410/

Voor tickets: https://www.eventbrite.com/e/tickets-verdraaid-61421720018?ref=estw&fbclid=IwAR2ANoYc44SOJmw3HROkPZbxvrsTAJEugY2QUaxh6w4pkOlsK5ArF4Spovg

Tot snel!

Komende evenementen

Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden- en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evementen promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden- en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden- en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

De Leo Media Beerta
Dibbets Advies A & R Meeden
Nauticfan Beerta
Hotel-Restaurant Victoria BV Winschoten
Hoogma Webdesign Beerta
Johan Kroon Administratie Scheemda
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde
Kiëta Koi Veendam
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
Komex Musselkanaal

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

Er is altijd een parkeerplaats te vinden, en meestal nog gratis ook!

Zelf toevoegen »