Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Like Dickens' Day 2022 gecanceld op Facebook

Dickens' Day 2022 gecanceld

Dit evenement heeft al plaats gevonden!!

Gratis toegang

Wanneer?  

18 december 2022

Waar?  

Bij de kerk
Veenweg / Hoofdstraat
Beerta, Oldambt

Aanvang  

11:00 u

Einde  

17:00 u

Ga naar de website: www.dickensday.nl

Update: bedankt voor al jullie lieve reacties, dat doet ons goed!

Helaas, het doek valt voor Dickens Day...
Herhaaldelijke oproepen en pogingen om het organisatieteam te versterken, hebben er niet toe geleid dat er meer hulp kwam om Dickens te organiseren. Het evenement is te groot geworden voor het huidige team. Met veel liefde en enthousiasme hebben we 10 jaar Dickens Day georganiseerd. Wat hebben we hard gewerkt, wat hebben we een plezier gehad! Samen met jullie, als vrijwilliger, als bewoner, als bezoeker, als sponsor, als marktkoopman, als een van de velen die Dickens Day Beerta een warm hart toedraagt. Dank, dank, dank.
Ieder jaar in december verandert het centrum van het Oldambster dorp Beerta voor één dag in de magische wereld van Charles Dickens. Op de laatste zondag voor de kerstdagen, op 18 december 2022 staat het dorp weer volledig in het teken staan van 'Dickens' Day', en zal de elfde Dickens' Day na twee jaar coronastilte gelukkig weer doorgaan!

Gezellige traditie en een prachtige ervaring!
De gezellige kerstmarkt is inmiddels uitgegroeid tot een voor Oost-Groningen uniek en sfeervol kerstevenement met rond de 100 standhouders. Het aanbod aan marktkramen is divers. Van sfeervolle kerstdecoraties tot ambachtelijke streekproducten, van kleding tot brocante, er is van alles te koop. Uiteraard aangevuld met oude ambachten en een hobbymarkt rondom het woonzorgcentrum De Tjamme.

Go fund me donatiewerving
Wil jij helpen de vrijwilligers wederom een fanatische en memorabele Dickens' Day te laten neerzetten? Je kunt de organisatie financieel steunen via Go fund me en bijdragen aan muziek en entertainment.

Wil je liever zelf vrijwilliger worden en meehelpen? Meld je dan aan voor de evenementencommissie of voor de decorgroep via onze website.

--- advertentie ---


Komende evenementen

Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evenement promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

ESET Antivirus en internetbeveiliging
Hoogma Webdesign Beerta
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
Klooster Reizen Winschoten
Johan Kroon Administratie Scheemda
Komex Musselkanaal
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde
Kiëta Koi Veendam
24/7 Bestellen Beerta
Secusoft Security Software Beerta

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

Het leven is er goed en de rust en natuur is er overal.

Zelf toevoegen »