Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Categorie: Opleiding / Cursussen
Volg Synergon contact- en communicatiecentrum op Twitter

Synergon contact- en communicatiecentrum

Garst 6
9673 AE Winschoten
Gemeente Oldambt
Telefoon: 0597-453666
E-mail: Toon e-mailadres

Ga naar de website: www.synergonsw.nl

Synergon is een flexibele mens- en klantgerichte organisatie, die slagvaardig, nuchter en concurrerend
optreedt in de arbeidsmarkt.


Het primaire doel is om mensen die in die arbeidsmarkt moeilijk aan de slag komen, kansen te bieden op een baan in een zo normaal mogelijke werkomgeving.

Doorlopend op zoek naar kandidaten!
Momenteel zijn er veel werkgevers die op zoek zijn naar nieuw personeel. De contact- en communicatie afdeling van Synergon is in mei 2013 gestart met de training _Klantenservicemedewerker_ en richt zich specifiek op kandidaten met een (WWB) uitkering. Het doel is door middel van training de kansen op terugkeer naar de arbeidsmarkt te vergroten. Tot op heden zijn er meer dan 100 mensen via dit traject geholpen aan een betaalde baan.

AAN DE SLAG!
Indien de werkcoach van de gemeente vindt dat een kandidaat met een uitkering voldoende potentie heeft om te gaan werken bij een klantenservice, dan verwijst de werkcoach hem of haar door naar de training. Er vindt een intakegesprek plaats en hierbij wordt onderzocht of de kandidaat voldoende communicatief vaardig is en affiniteit met klanten heeft. De voorkeur gaat uit naar kandidaten die beschikken over een MBO 3 denkvermogen. De training focust zich op het leveren van maatwerk en maakt in enkele gevallen uitzonderingen met betrekking tot de gevraagde kwalificaties. Refererend aan een uitspraak van de trainer: _Wij willen opleidingen bieden voor een brede doelgroep en aan mensen kansen bieden om zichzelf te ontwikkelen_. Als een intake positief is, kan de kandidaat starten met het traject.

LEREN IN DE PRAKTIJK
De maximaal 12 weken durende training biedt plek aan maximaal acht kandidaten. Inhoudelijk bestaat de training uit twee onderdelen: oefeningen uit het cursusboek en vervolgens praktijkopdrachten. De realistische oefeningen hebben betrekking op computervaardigheden, sollicitatievaardigheden (hoe ziet een assessment eruit, wat te doen tijdens een elevator pitch?), taalvaardigheid en rollenspellen. Zodra de oefeningen goed zijn uitgevoerd gaan de kandidaten bezig met de praktijkopdrachten. Dit zijn opdrachten die het contactcentrum uitvoert voor derden: klanttevredenheidsonderzoek voor een huisarts, informatie afvallijn voor de gemeente Oldambt, inplan-opdracht voor een woningbouwvereniging en diverse enquêtes voor gemeenten. Op deze manier leren de kandidaten hoe het is om op een professionele manier om te gaan met klanten en bouwen recente werkervaring op. Tijdens de training zijn de kandidaten constant bezig met solliciteren. Dit met behulp van de connecties die het contactcentrum heeft. Zodra iemand voldoende is opgeleid probeert het contactcentrum de kandidaat te koppelen aan een werkgever.

- Meer dan 80% stroomt door naar een betaalde baan
- Werken in een dynamische omgeving
- Grotere slagingskans bij een assessment
- Niet meer afhankelijk van een bijstandsuitkering
- Leren in de praktijk
- Maatwerk en praktijkopdrachten

Synergon contact- en communicatiecentrum Winschoten
Synergon contact- en communicatiecentrum Winschoten
Synergon contact- en communicatiecentrum Winschoten

3x beoordeeld

Eén ster Twee sterren Drie sterren Vier sterren Vijf sterren

Geef een beoordeling door op de sterren te klikken of schrijf een recensie hier

Mijn website:

Mijn website:

Beoordeling:
Koptekst:
Beschrijf uw ervaringen:
Uw naam:
Uw e-mail:
Woonplaats:
Typ de code:
Type de code refresh captcha

Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evementen promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Johan Kroon Administratie Scheemda
Hotel-Restaurant Victoria BV Winschoten
Komex Musselkanaal
Abiant Stadskanaal
Synergon contact- en communicatiecentrum Winschoten
Oosterlengte Winschoten
Hoogma Webdesign Beerta
Kiëta Koi Veendam
Bosker Meubelen Siddeburen
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

Hier mist de hectiek van het westen en kom je echt tot rust

Zelf toevoegen »