Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Volg Bosch Car Service Hazelhoff op Twitter Like Bosch Car Service Hazelhoff op Facebook Like Bosch Car Service Hazelhoff op Linkedin

Bosch Car Service Hazelhoff

Feenselweg 15
9541 CX Vlagtwedde
Gemeente Vlagtwedde
Telefoon: 0599-354327
Fax: 0599-354720
E-mail: Toon e-mailadres

Ga naar de website: www.hazelhoffvlagtwedde.nl

Hazelhoff Vlagtwedde B.V. is een modern Full Service autobedrijf met al meer dan 25 Jaar kennis en ervaring. Wij beschikken over de nieuwste apparatuur en werken volgens de Bosch Car Service formule.

Bosch Car Service: Compleet, Goed, Betaalbaar
Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor garagebedrijven in Nederland. Wij zijn specialist in Volkswagen en Audi maar alle automerken zijn uiteraard welkom in ons bedrijf, bijvoorbeeld voor een APK-keuringen, regulier onderhoud en seizoenscontroles. Hazelhoff Bosch Car Service is niet alleen compleet en goed, maar ook nog eens verrassend betaalbaar. Wij als Bosch Car Service bedrijf zijn BOVAG gecertificeerd.

Een compleet dienstenaanbod bij Hazelhoff Vlagtwedde
Of het nu gaat om APK, reparatie en/of onderhoud voor uw huidige auto, of de zoektocht naar een nieuwe of gebruikte auto: bij Hazelhoff Vlagtwedde bent u aan het juiste adres! Onze medewerkers staan elke dag voor u klaar om u letterlijk op weg te helpen en te houden, ook de lease rijder kan uiteraard bij ons terecht.

We zijn al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in autotechniek, autoservice en autosport producten. Banden en velgen hebben een speciale plek in ons bedrijf. Wij werken rechtstreeks met alle bekende merken zoals; BBS, MAK, Dotz, AEZ, Dunlop, Goodyear, Continental, Uniroyal. Dit is slechts een kleine greep uit ons grote assortiment banden en velgen die wij op voorraad hebben.

Ook hebben wij een afdeling die gespecialiseerd is in chiptuning en ECO - Tuning voor meer vermogen en/of brandstofbesparing, dit onder de naam Aspen Chiptuning. www.aspen-chiptuning.nl

Bosch Car Service Hazelhoff Vlagtwedde
Bosch Car Service Hazelhoff Vlagtwedde
Bosch Car Service Hazelhoff Vlagtwedde

6x beoordeeld

Eén ster Twee sterren Drie sterren Vier sterren Vijf sterren

Geef een beoordeling door op de sterren te klikken of schrijf een recensie hier

Mijn website:

Mijn website:

Beoordeling:
Koptekst:
Beschrijf uw ervaringen:
Uw naam:
Uw e-mail:
Woonplaats:
Typ de code:
Type de code refresh captcha

Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evementen promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Abiant Stadskanaal
Johan Kroon Administratie Scheemda
Hotel-Restaurant Victoria BV Winschoten
Oosterlengte Winschoten
Komex Musselkanaal
Hoogma Webdesign Beerta
Kiëta Koi Veendam
Bosker Meubelen Siddeburen
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

Je kunt hier goedkoop een groot representatief vrijstaand huis/bedrijfspand kopen, met veel eigen grond en landelijke ligging, en toch via de uitstekende kabel/internet verbinding als bv ZZP-er een eigen bedrijf 'van huis uit' starten/runnen.

Zelf toevoegen »