Oost-Groningen Facebook
Menu

Municipalities

ZomerFestival (Nacht van Winschoten)

Dit evenement heeft al plaats gevonden!!

Free entrance

Wanneer?  

Van 12 tot 14 July 2019

Waar?  

Marktplein
Winschoten, Oldambt

Drie dagen feest met veel sfeervolle (live) muziek, grote en kleine artiesten, een groots uitgezette braderie, kermis, entertainment en meer.

Het festival wordt traditiegewijs op vrijdag geopend met de bekende Nacht van Winschoten.PROGRAMMA 2019
vrijdag
NACHT VAN WINSCHOTEN (VANAF 20.00 UUR)
HET FEESTTEAM

De award ‘de beste feestact van Nederland’ die al meerdere jaren aan hen is uitgereikt, bewijst dat de slogan ‘Een feest is pas een feest als het Feestteam is geweest‘ wordt waargemaakt.

Q5 NEW STYLE

De woorden verpletterend, internationaal en energiek omschrijven deze band goed. Q5 is namelijk niet zomaar een live band. Naast het bespelen van de instrumenten wordt de band versterkt met de vetste beats van een DJ. Gegarandeerd een unieke dance experience om nooit te vergeten!

DE ESPERANDO'S

De Esperando’s is dé feestband voor elke feesttent of welk gezellig groot of klein feest dan ook. De mannen staan bekend om hun humor en hun enthousiasme en weten binnen no time de juiste sfeer te creëren!

QMUSIC HET FOUTE UUR

Een uur lang dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste foute hits die stiekem eigenlijk best goed zijn. Een absolute sfeer- én gangmaker op elk evenement! Want of het thema nou Fout, Carnaval, Après-ski, 80’s & 90’s, Dance Classics, Disco of Kerst is… Het Foute Uur is altijd op z’n plek en gegarandeerd een doorslaand succes!

MARTIN ZEMERING

We beschouwen Martin Zemering inmiddels als vriend van het festival, maar ook als local hero. De talentvolle zanger heeft namelijk al meerdere edities op zijn naam staan, en krijgt ook dit jaar weer een vertrouwde plek op het podium. Bereid je voor op een ontzettend hoog Nederlandstalig meezinggehalte.

zaterdag
DANCE EVENT (VANAF 22.00 UUR)
KRIS KROSS AMSTERDAM

Het DJ-duo combineert R&B, hip-hop, twerk, trap en house, van klassiekers tot hedendaagse nummers. In 2014 voegden de broers Yuki Kempees toe aan Kris Kross Amsterdam als hun MC. Zo werden de shows nog completer. Tegenwoordig staat Kris Kross Amsterdam voornamelijk bekend om hun allround stijl en de interactie met het publiek, evenals hun vele hits in de Top 40.

THE BOY NEXT DOOR

Bekend van o.a. La Colegiala (ft. Jody Bernal). Voor de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid sexy beats en billenmuziek hebben we uiteraard The Boy Next Door uitgenodigd. Deze man weet precies hoe hij de vrouwen in beweging krijgt! TBND zal je in sneltreinvaart meenemen door o.a. de lekkerste platen van dit moment!

CAZA (LIVE)

Deze rapper is niet zomaar een rapper. Caza is een ware hitmachine, zijn hits met o.a. Bizzey, Famke Louise en nu ook Ronnie Flex liegen er niet om. De shows staan bekend om het hoge dansgehalte, want de beats van Caza zijn zonder twijfel een van de meest dansbare beats die je deze dagen hoort.

DUGUNEH

Duguneh heeft een authentieke stijl gecreëerd waarin zomer centraal staat. Niet voor niets stond zijn single Sufre, waarvoor hij samenwerkte met een achtergrondzangeres van Shakira, vorige zomer in Spotify's Top 10 Virals. Duguneh is één van de snelgroeiende Nederlandse artiesten om in de gaten te houden. Met zijn maandelijkse residentie in Mambo Beach Club, is hij bovendien ook geen onbekende in het uitgaansleven van Winschoten.

zondag
KIDS MIDDAG (VANAF 15.00 UUR)
Voor de families met kleinere kinderen wordt het Zomerfestival Winschoten jaarlijks afgesloten met een Kids Middag. Dit jaar toveren we het Marktplein om tot levensecht Jurassic Park. We hebben namelijk reusachtige dinosauriërs van Dinopark Zwolle uitgenodigd. Je kunt deze middag oog in oog staan met indrukwekkende dinosauriërs. Sommige dino's kun je onder begeleiding van de dino ranger voorzichtig aaien, maar sommige zijn stoer en gevaarlijk. Entree tot ons dinopark is geheel gratis!

Make a contribution

On the website Oostgrunn.nl anyone can contribute to improve the image of East Groningen and to let everybody know the beauties of the area. Visitors can respond to all subjects, give a review and share experiences. Also, everyone can vote on our poll, add photos, promote events, sports clubs and write sport competition results. Give a good reason yourself why East Groningen is a beautiful region. We ask the cooperation of all residents and visitors of East Groningen to help us with the promotion of this beautiful region.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

De Leo Media Beerta
Dibbets Advies A & R Meeden
Nauticfan Beerta
Johan Kroon Administratie Scheemda
Hotel-Restaurant Victoria BV Winschoten
Hoogma Webdesign Beerta
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde
Kiëta Koi Veendam
Secusoft Security Software Beerta
Komex Musselkanaal

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

je krijgt hier meer waar voor je geld, alles is nét even wat goedkoper

Zelf toevoegen »