Oost-Groningen Facebook
Menu

Municipalities

Volg Feest 4-daagse op Twitter

Feest 4-daagse

Dit evenement heeft al plaats gevonden!!

Free entrance

Wanneer?  

7 July 2022

Waar?  

Eextahaven III
Lutkelant
Heiligerlee, Oldambt

Start  

10:00 u

End  

19:00 u

Ga naar de website: www.facebook.com

Na 2 jaar staan de lichten gelukkig weer op groen en mogen we eindelijk weer een gezellige Feest4daagse organiseren in Heiligerlee organiseren!

Wat gebeurt er allemaal tijdens de Feest 4-daagse Heiligerlee 2022?
Wij starten de vier dagen feest in het dorp met een gezellige Superbingo op de donderdagavond met vele mooie prijzen. Vrijdag gaan we een Festival genaamd “Kloosterpop” organiseren met 6 verschillende rock bandjes uit de regio. Op zaterdag komt de jeugd van de basisscholen in actie waarmee we hele leuke spellen gaan doen. Geef je op en neem je hele familie mee om je aan te moedigen!

Mis dit feest niet!
Op zaterdagavond gaan de voetjes van de vloer met de feestband Proost! Zij geven een explosieve en energieke show waarin de superhits je om de oren vliegen. Wij verwachten dan ook een spetterend optreden van deze topband. Later op de avond zal Stef Ekkel (bekend van “liever te dik in de kist”) nog een optreden verzorgen. Voor de zondagochtend hebben we een leuke Fietspuzzeltocht uitgezet die u door onze mooie regio laat fietsen. Als afsluiter hebben we zondagmiddag Versnelling van de Helling. Dit belooft zeer spectaculair te worden, dus mis het niet.

De entree is gratis en kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen zich tot vrijdag 1 juli opgeven om mee te doen aan het spellencircuit.

Kijk voor meer informatie en het uitgebreide programma voor de Feest 4-daagse op de website van de organisatoren Dekloosterboertjes.nl.

--- advertentie ---


Komende evenementen

Make a contribution

On the website Oostgrunn.nl anyone can contribute to improve the image of East Groningen and to let everybody know the beauties of the area. Visitors can respond to all subjects, give a review and share experiences. Also, everyone can vote on our poll, add photos, promote events, sports clubs and write sport competition results. Give a good reason yourself why East Groningen is a beautiful region. We ask the cooperation of all residents and visitors of East Groningen to help us with the promotion of this beautiful region.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

ESET Antivirus en internetbeveiliging
24/7 Bestellen Beerta
P€ngels Outdoor & Vrije Tijd Stadskanaal
Stalucon Bouw B.V. Stadskanaal
Bosker Meubelen Siddeburen
Johan Kroon Administratie Scheemda
Hoogma Webdesign Beerta
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
Komex Musselkanaal
Nauticfan Beerta

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

Hier zijn de luchten nog eindeloos!!!!!!!!

Zelf toevoegen »