Oost-Groningen Facebook
Menu

Municipalities

Like Noord Caravans op Facebook

Noord Caravans

Grotelant 17A
9679 VA Scheemda
Municipality Oldambt
Telephone: 050-2111973
Mobile: 06-34272744
E-mail: Show email address

Ga naar de website: www.noordcaravans.nl

Wie zijn wij?
Een jong bedrijf dat in 2016 is ontstaan vanuit een passie voor recreëren. Iedere vakantieganger met elk budget kan bij ons een betaalbare en passende toercaravan vinden. Naast het kopen van een caravan bieden wij ook de mogelijkheid aan om een caravan te huren. Dat is zeker aan te raden wanneer u eerst ervaring wilt opdoen met het kamperen of wanneer het gaat om een korte vakantie. Wij geloven in een klantvriendelijke en open benadering en we behandelen onze klanten zoals wij zelf door een retailer behandeld willen worden. Service is voor ons vanzelfsprekend, daarom zijn wij ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar. Noord Caravans is gesitueerd in Scheemda, maar werkzaam door geheel Nederland.
Wij zijn er trots op dat door onze lage prijzen en het grote aanbod nu iedereen de mogelijkheid krijgt om op vakantie te gaan.

Wat doen wij voor u?
Als u op zoek bent naar een betaalbare toercaravan, kom dan eens langs in Scheemda en maak een keuze uit onze uitgebreide aanbod van diverse merken, van Adria, Dethleffs en Knaus tot Hymer, T.E.C. en KiP. Door onze lage prijzen kennen wij een snelle doorstroming van de toercaravans waardoor wij een wisselende en gevarieerde collectie bieden, zodat u bij ons altijd iets vindt volgens uw wensen en voor uw budget.
Heeft u nog nooit gekampeerd en wilt u het eerst uitproberen? Dan kunt u bij ons een toercaravan voor een gunstig weekbedrag huren. Het is ook een prima optie wanneer u een korte vakantie heeft of wanneer u niet meteen met de kosten van aanschaf, onderhoud en stalling geconfronteerd wilt worden. De huurcaravans zijn zeer compleet te leveren, eventueel met een voortent en inventaris.
Heeft u een caravan in uw bezit en wilt u hem inruilen voor een nieuw model of gewoon verkopen? Wij hebben interesse in uw tweedehands caravan en nemen hem van u over voor een correcte marktconforme prijs. Noord Caravans is een RDW erkend caravanbedrijf.

Waarom Noord Caravans in Scheemda?
- Jong en dynamisch bedrijf met sterke dienstbaarheid en zeer servicegericht
- Bereikbaar buiten kantooruren en in het weekend
- Sterk wisselend en gevarieerd assortiment
- Scherpe prijzen
- Huren van een toercaravan mogelijk
- Verkoop/inruil van uw tweedehands caravan mogelijk
- RDW erkend bedrijf

Kijk voor meer informatie, actuele aanbiedingen en nieuws op onze website en bezoek en like onze Facebookpagina.

Noord Caravans Scheemda
Noord Caravans Scheemda
Noord Caravans Scheemda

4x reviewed

Eén ster Twee sterren Drie sterren Vier sterren Vijf sterren

Rate by clicking on the stars or write a review here

Mijn website:

Mijn website:

Review:
Header:
Write a review:
Your name:
Your e-mail:
City:

Make a contribution

On the website Oostgrunn.nl anyone can contribute to improve the image of East Groningen and to let everybody know the beauties of the area. Visitors can respond to all subjects, give a review and share experiences. Also, everyone can vote on our poll, add photos, promote events, sports clubs and write sport competition results. Give a good reason yourself why East Groningen is a beautiful region. We ask the cooperation of all residents and visitors of East Groningen to help us with the promotion of this beautiful region.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Secusoft Security Software Beerta
Bosker Meubelen Siddeburen
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
Komex Musselkanaal

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

4 dagen het noaberpad door Oost Groningen gelopen. Een van de mooiste trajecten van het Noaberpad, zo niet de mooiste

Zelf toevoegen »