Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeinde

Like Waterbei Straattheaterfestival op Facebook

Waterbei Straattheaterfestival

Dit evenement heeft al plaats gevonden!!

Eintritt gratis

Wanneer?  

Van 26 tot 27 August 2022

Waar?  

Centrum / Marktplein
Winschoten, Oldambt

Beginn  

11:00 u

Ende  

22:00 u

Ga naar de website: waterbei.nl

Verbluffende internationale acts en zinderend spektakel op 26 en 27 augustus!

Waterbei zet Winschoten twee dagen op z'n kop
Het straattheaterfestival Waterbei zet Winschoten twee dagen achtereen volledig op z'n kop. Op vrijdag 26 en zaterdag 26 augustus 2022 zal het in de binnenstad opnieuw bruisen, spetteren en zinderen. De Stichting Evenementen Winschoten (SEW), de organisator van het festival, schotelt het (winkelend) publiek spraakmakende top-acts en tal van onvergetelijke surprises voor.

Groots en meeslepend straattheater
Waterbei heeft inmiddels de reputatie van boeiend, groots en meeslepend straattheater meer dan bevestigd. De vorige editie lokte vele duizenden toeschouwers naar Winschoten. Dat zal tijdens deze editie van het evenement niet anders zijn. De bezoekers kunnen zich weer onderdompelen in een ongekend straattheaterfeest, waarin het ene hoogtepunt het andere zal opvolgen.

Artistiek gezien en qua programmering is het Waterbei-festival breed van opzet met internationale acts en voorstellingen met een uiteenlopend karakter. Van acrobatiek tot vuurshow, van comedy, intimiteit en dans tot groot beeldend spektakel. Aantrekkelijk voor zowel volwassenen als jongeren. De allerkleinsten kunnen zich vermaken op het tot Familieplein omgedoopte Israëlplein, in het hartje van Winschoten.

Voor het exacte programma, houd deze pagina en onze website in de gaten!

Selbst beitragen

Jeder kan etwas beitragen an www.oostgrunn.nl und damit Ost Groningen mehr Bekentheid geben. Besucher können regieren , Beurteiligungen schreiben und Erfahrungen teilen. Auch kan jeder auf unsere Umfrage reagieren, Bilder teilen, Ereignisse mitteilen und Sport-berichte schreiben. Machen Sie uns deutlich warum Ost Groningen so eine wunderbare Region ist. Wir fragen die Mitarbeit von allen Einwohnern von Ost Groningen um auf dieser Weise Werbung zu machen für diese wunderschöne Region!

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Stalucon Bouw B.V. Stadskanaal
ESET Antivirus en internetbeveiliging
24/7 Bestellen Beerta
P€ngels Outdoor & Vrije Tijd Stadskanaal
Bosker Meubelen Siddeburen
Hoogma Webdesign Beerta
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
Johan Kroon Administratie Scheemda
Komex Musselkanaal
Nauticfan Beerta

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

er heerst rust, er is mooie natuur, het is er heerlijk vrij wonen en er gaat niets boven de nuchterheid van de mensen die er wonen! Gr. Elke Brunink!

Zelf toevoegen »