Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeinde

Like Stichting Dimitri op Facebook

Stichting Dimitri


Buiten Oost-Groningen
Gemeinde Heel Oost-Groningen
Telefon: 088-4300062
Handy: 06-51496200
E-mail: E-mail anzeigen

Ga naar de website: www.stichtingdimitri.nu

Stichting Dimitri is opgericht door John Kleijn, die op 21 juni 2005 zijn zoon Dimitri verloor aan de complicaties van een open buik.
Het overlijden van Dimitri en het gevecht om erkenning van gemaakte fouten, heeft Kleijn ertoe gezet Stichting Dimitri op te richten.

Stichting Dimitri signaleert misstanden, medische fouten en onbedoelde schade in de gehele gezondheidszorg. Daarnaast kijken wij ook kritisch naar de ontwikkelingen in de medische wereld. Om te voorkomen dat er nog meer onnodige slachtoffers ( onbedoelde schade) vallen, is het belangrijk de discussie aan te gaan met de belangrijkste overheidsinstanties en beleidsmakers in de gezondheidszorg. En onder slachtoffers zien we ook de ‘Seconde Victims’ en hiermee bedoel ik de beroepsgroep.

Wij zijn van mening dat slachtoffers en nabestaanden van medische fouten op zijn minst erkenning van hun leed verdienen. Vervolgens dienen er gepaste maatregelen te worden getroffen. Naast rechtvaardigheid voor patiënt en betrokkenen, dient er ook actie ondernomen te worden tegenover de behandelende en leidinggevende verantwoordelijkheden om te voorkomen dat dezelfde fouten opnieuw gemaakt worden. Wij denken mee met het vinden van oplossingen.

Stichting Dimitri zet zich in voor een optimale transparantie in de gezondheidszorg, waarbij medische fouten worden (h)erkend en waar lering uit fouten wordt getrokken in plaats van ze te verdoezelen. Maar al te vaak blijkt dat er niet naar de patiënt wordt geluisterd en deze ook niet bij de behandeling wordt betrokken. Dit leidt ertoe dat verantwoordelijke personen en organisaties in de gezondheidszorg gemakkelijk hun werkzaamheden kunnen nalaten, maar hier wel rijkelijk voor worden beloond. En dit terwijl eerlijke informatie ons burgerrecht is, net als goede en veilige zorg.

Stichting Dimitri Buiten Oost-Groningen

1x bewertet

Eén ster Twee sterren Drie sterren Vier sterren Vijf sterren

Beurteilen sie durch auf die Sterne zu drücken oder senden Sie uns Ihre Rezension hier

Mijn website:

Mijn website:

Bewertung:
Kopfzeile:
Beschreiben Sie Ihre Erfahrungen:
Ihre Name:
Ihre E-mail:
Ort:

Selbst beitragen

Jeder kan etwas beitragen an www.oostgrunn.nl und damit Ost Groningen mehr Bekentheid geben. Besucher können regieren , Beurteiligungen schreiben und Erfahrungen teilen. Auch kan jeder auf unsere Umfrage reagieren, Bilder teilen, Ereignisse mitteilen und Sport-berichte schreiben. Machen Sie uns deutlich warum Ost Groningen so eine wunderbare Region ist. Wir fragen die Mitarbeit von allen Einwohnern von Ost Groningen um auf dieser Weise Werbung zu machen für diese wunderschöne Region!

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

24/7 Bestellen Beerta
ESET Antivirus en internetbeveiliging
Hoogma Webdesign Beerta
Johan Kroon Administratie Scheemda
Secusoft Security Software Beerta
Nauticfan Beerta
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
Bosker Meubelen Siddeburen
Virena Autogroep Winschoten
Komex Musselkanaal

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

Ik woon er al bijna 20 jaar, ontdek nog steeds nieuwe plekjes. Gebied met grote toekomst, dat is het!

Zelf toevoegen »