Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeinde

DRIVE-IN BIOSCOOP

Dit evenement heeft al plaats gevonden!!

Wanneer?  

26 Oktober 2019

Waar?  

Winschoten
Winschoten, Oldambt

Beginn  

19:00 u

Ga naar de website: www.rt41.nl.

WINSCHOTEN - Lekker naar de film met Halloween. Met gratis popcorn, M&M’s en drinken vanuit je eigen auto genieten van een animatiefilm voor het hele gezin of horrorfilm voor volwassenen op een tientallen vierkante meters groot beeldscherm. Fantastische beeldkwaliteit en geluid via de FM-frequentie op je autoradio en huiveringwekkende acteurs van toneelvereniging Vita Nova. Dit zijn de ingrediënten van de spannende Halloween Movie Night in de eenmalige drive-in bioscoop op zaterdag 26 oktober in Winschoten. De opbrengst gaat naar een goed doel.

Halloween op z’n Amerikaans met een vroege animatiefilm voor het hele gezin en een late voorstelling met een ijzingwekkende horrorfilm. Dat is de eenmalige drive-in bioscoop in Winschoten. De vroege voorstelling is de familiefilm Corgi. Corgi Rex is de meest geliefde hond van het Britse koningshuis en het lievelingetje van de Koningin. Wanneer Rex door de andere, jaloerse corgi’s het paleis uit wordt gejaagd en niet terugkomt, begint een avontuur. Deze voorstelling begint om 18.30 uur.
Na deze film voor het hele gezin begint om 21.00 uur de angstaanjagende horrorfilm Us. Een moeder en vader vertrekken met hun kinderen naar een strandhuis om lekker te kunnen ontspannen met vrienden. Wanneer de avond valt, krijgen ze bezoek van onuitgenodigde gasten. De rust die heerste, verandert al snel in spanning en chaos.

RT41
De drijvende kracht achter de drive-in bios is Rode Tafel 41. Deze club zet zich o.a in voor maatschappelijke doelen. Met het organiseren van deze drive-in bios steekt de club een lokaal goed doel de helpende hand toe: Stichting Klein Voorhout in Beerta.
Stichting Klein Voorhout
Stichting Klein Voorhout in Beerta biedt kinderen een thuis die om welke reden ook kortere of langere tijd niet bij hun ouders kunnen wonen. Onder het motto ‘samen maken we er een goede tijd van’ krijgen de kinderen en hun ouders de zorg, steun en begeleiding die ze nodig hebben. Er zijn crisisplekken voor acute noodsituaties.
Opbrengst
De drive-in bioscoop wordt opgezet op het terrein van rijschool 1-2 Drive achter de Formido in Winschoten. Het aantal kaarten is beperkt, vol is vol. Kaarten kosten € 25 per auto met maximaal 2 volwassenen. Per extra volwassene kost het € 7,50 extra. Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.rt41.nl.

Selbst beitragen

Jeder kan etwas beitragen an www.oostgrunn.nl und damit Ost Groningen mehr Bekentheid geben. Besucher können regieren , Beurteiligungen schreiben und Erfahrungen teilen. Auch kan jeder auf unsere Umfrage reagieren, Bilder teilen, Ereignisse mitteilen und Sport-berichte schreiben. Machen Sie uns deutlich warum Ost Groningen so eine wunderbare Region ist. Wir fragen die Mitarbeit von allen Einwohnern von Ost Groningen um auf dieser Weise Werbung zu machen für diese wunderschöne Region!

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Hotel-Restaurant Victoria BV Winschoten
Johan Kroon Administratie Scheemda
Hoogma Webdesign Beerta
Bosker Meubelen Siddeburen
Nieboer Koeriers Oude Pekela
Kalk Bandenservice Heiligerlee
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde
Knal Verhuur & Catering Zuidbroek
Komex Musselkanaal
Secusoft Security Software Beerta

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

waar de natuur prachtig is en de mensen puur

Zelf toevoegen »