Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeinde

Like Boerenerf Festival op Facebook

Boerenerf Festival

Dit evenement heeft al plaats gevonden!!

Eintritt gratis

Wanneer?  

10 September 2022

Waar?  

Boerderij Hermans Dijkstra
Reinste Abdenaweg 1
Midwolda, Oldambt

Beginn  

10:00 u

Ende  

16:30 u

Ga naar de website: www.monumentendagmidwolda.nl

Het bruist op de tweede zaterdag in september in 2022 weer van de activiteiten rond boerderij Hermans Dijkstra! Centraal staat de kapitale herenboerderij uit 1858 met de enorme graanschuur. Rondom de Engelse landschapstuin met slingerende wandelpaden. De gehele dag staan de deuren open en is het monument te bezichtigen, de kamers, rijk versierde gangen, de authentieke koegang, het karnhuis en de imposante kelders.

Monumentendag Midwolda 2022
Dit jaar houden wij, naast een boerderij vol living history, een gezellige markt waar van alles te koop is, zoals lekkere streekproducten en ambachtelijk met hout gebakken brood. En vergeet onze inmiddels wereldberoemde kniepertjes niet! Verder komt de groep met Hannekemaaiers weer langs op de boerderij langst. Deze mannen zijn tussen het grasmaaien wel toe aan een verzetje, dus wie weet wat er gaat gebeuren.

Living history
De hele dag door brengen vele vrijwilligers, gestoken in kleding van rond 1900, die het leven van vroeger in beeld. Meiden aan de was, knechten aan het werk, koren dorsen, vlas repelen, uitleg over naaien en breien, de herenboer, deftige lui en een heleboel kinderen in Ot en Sien-kleding die dollen op het erf.

Tijdens vorige edities kon je een rit maken met een rijtuig tussen boerderij en kerk. Ben jij benieuwd ofat dit jaar weer zo is? Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de agenda rondom Monumentendag Midwolda!

--- advertentie ---


Komende evenementen

Selbst beitragen

Jeder kan etwas beitragen an www.oostgrunn.nl und damit Ost Groningen mehr Bekentheid geben. Besucher können regieren , Beurteiligungen schreiben und Erfahrungen teilen. Auch kan jeder auf unsere Umfrage reagieren, Bilder teilen, Ereignisse mitteilen und Sport-berichte schreiben. Machen Sie uns deutlich warum Ost Groningen so eine wunderbare Region ist. Wir fragen die Mitarbeit von allen Einwohnern von Ost Groningen um auf dieser Weise Werbung zu machen für diese wunderschöne Region!

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

P€ngels Outdoor & Vrije Tijd Stadskanaal
24/7 Bestellen Beerta
ESET Antivirus en internetbeveiliging
Stalucon Bouw B.V. Stadskanaal
Hoogma Webdesign Beerta
Johan Kroon Administratie Scheemda
Bosker Meubelen Siddeburen
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
Komex Musselkanaal
Nauticfan Beerta

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

Je kunt hier goedkoop een groot representatief vrijstaand huis/bedrijfspand kopen, met veel eigen grond en landelijke ligging, en toch via de uitstekende kabel/internet verbinding als bv ZZP-er een eigen bedrijf 'van huis uit' starten/runnen.

Zelf toevoegen »